Vertrek en aankomst!
Door: Marijke, mama en papa
Blijf op de hoogte en volg Karin
10 Februari 2008 | Nederland, Vaassen
Hallo allemaal,
gister was het eindelijk dan zo ver, ze zijn vertrokken naar Suriname! Na een uur heerlijk gereden in de zon te hebben kwamen we aan op Schiphol, hier konden ze meteen de tassen kwijt en kort daarna ook inchecken. Na een snel, maar toch voor sommige een emotioneel afscheid vertrok het vliegtuig zonder vertraging richting Paramaribo.
Tijdens de vlucht toch even schrikken vanwege een brandalarm bij het toilet...loos alarm, maar iedereen weer goed wakker!
Om half 6 plaatselijke tijd waren ze in Suriname, door de stage-organisatie opgehaald van het vliegveld en naar hun huisje gebracht. Ook nog even onderweg boodschappen gedaan en daarna konden ze uitrusten van hun vlucht en wennen aan hun nieuwe onderkomen.
Volgende berichtje dan echt vanuit Suriname en van Karin!
groetjes Marijke, mama en papa
Volgende berichtje dan echt vanuit Suriname en van Karin!
groetjes Marijke, mama en papa
10 Februari 2008 - 09:03
Ruben:
hoi
nou je hebt een goede vlucht gehad. ik hoop dat je het er leuk gaat hebben en dat je een goed onderkomen hebt
Ruben (je neefje) -
10 Februari 2008 - 09:05
Ex-buuf Maureen:
Ha Karin met schuine pony! ;)
Fijn dat je een rustige vlucht hebt gehad! Heb je een fijn plekje daar?
Heel veel succes meid!
Kus -
10 Februari 2008 - 09:15
Monique:
Fijn dat je vlucht goed is gegaan! Heb nog even aan je gedacht hoor! Heb je het naar je zin? Het wordt vast hartstikke leuk! Veel succus met je stage!!
Liefs,
Monique.
ps. Mooi je haar! :) Waar ken ik dat toch van....:P -
10 Februari 2008 - 10:02
Wim:
Hey Karin,
Goed te lezen dat je reis goed verlopen is. Ik wens jou veel succes daar en geniet er van.
Groetjes Wim -
10 Februari 2008 - 10:33
Menno En Lianne:
Hey Karin,
Stom als we zijn hebben we het de HELE week gehad over het smsje dat we zouden sturen voordat je wegging!
EN WE ZIJN HET VERGETEN TE DOEN OOK NOG!
We nemen alle schuld op ons hoor, haha!
Hopelijk heb je een goede vlucht gehad!
Heel veel plezier daar in ieder geval en spreek je snel!
Ex-huisgenoot Menno en vriendinnetje Lianne -
10 Februari 2008 - 10:53
Annerieke & Frederik:
hoi karin
gelukkig heb je een goede vlucht :) heb je een mooie huisje daar? veel plezier en we houden de site in de gaten :)
kus annerieke en frederik -
10 Februari 2008 - 10:57
Karin:
Hey kaatje,
Fijn dat je heelhuids bent aangekomen! Nu genieten daar met heerlijk weer (hoop ik!) Wij krijgen hier vandaag ook een heel klein beetje voorjaar... jeej!:P Veel plezier!!!
Kus Karin. -
10 Februari 2008 - 11:22
Michiel:
Hey!
Hier een jaloerse Michiel ;) veel plezier en succes, veel foto's maken hè :)
groetjes Michiel -
10 Februari 2008 - 12:07
Marloes:
Heeeej Karin!!!
Ik had je nog willen bellen?!?!?!!!! Maar goed ik hoop dat je dus een goede vlucht hebt gehad en dat je heeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeeeel plezier daaro gaat hebben!!
Kiek uut voor de spinnen he?!
Ik mail je binnenkort wat langer!!
Liefs Marloes -
10 Februari 2008 - 14:02
Oom Ferrie.K:
ik hoop dat je een leuke en interessante tijd hebt daar in suriname en dat je veel van suriname te zien krijgt. we volgen je berichten vol spanning en we gaan je weerzien bij je terug komst
het gaa je goe jonge -
10 Februari 2008 - 14:11
Moniek:
Hoi Karin,
Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad!! En dat het je bevalt!! Heel veel plezier
Groetjes Moniek -
10 Februari 2008 - 20:06
Lenny:
Nou lekker dan brandalarm is inderdaaad goed schrikken maar je bent nu dus daar goed aangekomen.
We wensen je een prachtige tijd geniet ervan. -
11 Februari 2008 - 13:42
Tante:
Ik nog denken dat die Ruben braaf zijn huiswerk zit te maken, reageert hij als eerste (!!) op het geplaatste bericht. Maar in ieder geval ook van mij heel veel succes daar, geniet ervan. We zullen je blijven volgen.
groetjes, Jolanda -
12 Februari 2008 - 18:01
Pake:
Ja ja daar ga je dan zonder zus. Maar je vriendin is bij je en dat is mooi.Hier schijnt de zon volop en ik hoop bij jullie ook. Volgende keer meer. Pake